Luzernestraat 20

2153GM Nieuw-Vennep

+31 6 14501457

Voor uw vragen.

Ma - Vrij: 9:00 - 17:30

Online altijd open

Over ons

Workwear Centre/Promo4You is uw totaalleverancier van bedrijfskleding, veiligheidskleding promotioneel textiel, pbm’s en schoenen. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment representatieve bedrijfs-, en werk- en veiligheidskleding waarbij kwaliteit, draagcomfort, de juiste kleuren en einduitstraling van uw bedrijf voorop staat. In elke oplage en met een keuze uit diverse merken.

Bij Workwear Centre / Promo4You staat de klant centraal en horen wij graag wat uw vragen en wensen zijn en komt een van onze buitendienstmedewerkers bij uw langs om uw wensen in te vullen.
Door middel van een inventarisatie van zowel kleding als bedrukking kunnen wij u een goede en passende aanbieding te doen.

Tevens biedt wij een breed assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen aangezien uw gezondheid het belangrijkste is wat er is  Het dragen  van deze beschermingsmiddelen is daarom van groot belang, juist tijdens het werk.
Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn  erg belangrijk en veelal verplicht om uw gezondheid te behouden en wanneer het nu gaat om uw handen, oren,voeten, ogen of longen: zij vragen om de hoogste kwaliteit beschermingsmiddelen van de beste merken.

Bij Workwear Centre en Promo4You kan  vrijwel alle kleding worden voorzien van een borduring of bedrukking.
Wij werken met de beste en hoogste kwaliteit kledingtransfers  die wij aanbrengen onder hoge druk en met een temperatuur van 140 tot 160 graden.
Hiermee garanderen wij een optimale kwaliteit, slijtvastheid en wasbestendigheid.
Een belangrijke reden om uw bedrijfskleding van een logo te voorzien is dat wanneer u een kledingstuk bedrukt met een bedrijfslogo van meer dan 70 cm2 uw kleding in aanmerking komt voor belastingvrije verstrekking van uw werkkleding.

Onze persoonlijke benadering en maatwerk-advies is de grote kracht van Workwear Centre / Promo4You en in ons werk staat de wens van onze klant altijd centraal waardoor wij in samenspraak met u het gewenste
eindproduct kunnen realiseren.