Over ons

Bedrijfskleding is een adviesproduct. Vanuit deze visie is Promo4You gestart met jaren lange kennis van de kledingsector.

Het kiezen van de juiste materialen, uitvoeringen bedrukken is een proces waarbij het draait om vakmanschap en kennis van zaken. Wij weten ook dat
’the devil is in the detail’, dus aandacht voor details is gegarandeerd. Van offerte tot en met levering. Ook na levering geven wij service en ondersteuning zoals reinigen en vermaken. Wij verzorgen het voor u!
Contact formulier

  Vertrouwd vakmanschap

  Promo4You heeft contact met vele leveranciers in binnen- en buitenland op het gebied van bedrijfs- en promotionele kleding. Juist door onze kennis van alles wat er op dit gebied wordt geproduceerd, kunnen wij u het beste bieden.
  Kledingfabrikanten uit de hele wereld leveren ons hun ready-to-wear kleding en natuurlijk verzorgen wij ook custom-made bedrijfskleding.
  Kunt met ons dus alle kanten op waar het bedrijfskleding betreft.

  Advies op maat voor uw bedrijfskleding

  Altijd weten we een mouw te passen aan uw wensen en eisen, tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Probeer ons uit en ervaar het zelf. Neem vandaag nog contact met ons op via de contactpagina of mail ons voor een verhelderende afspraak en presentatie.